Синдикална федерация на служителите в МВР /СФСМВР/  организира традиционна ежегодна

...
Синдикална федерация на служителите в МВР /СФСМВР/  организира традиционна ежегодна
Коментари Харесай

Започва благотворителната кампания за деца на загинали полицаи

Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи /СФСМВР/  организира обичайната годишна благотворителна акция под надпис " С любов за децата в памет на бащите-герои “. 

Целта на акцията е подкрепяне на деца до 18 година на починали и умряли чиновници от ОДМВР и РДПБЗН. Тази година към нея се причислиха и членовете от районната конструкция на Синдиката на чиновниците в пандизите в България /ССЗБ/. 

Кампанията е подкрепена от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Пловдив, Регионална дирекция ПБЗН – Пловдив и управлението на затвор Пловдив и се организира с изключителното подпомагане на Общинско дружество " Младежки център Пловдив ". В нея с финансови средства се включиха и редица пловдивски компании и организации. 

Стартът на акцията, която ще се организира като благотворителен шампионат по футбол, волейбол и тенис на маса е на 15 юни 2022 година от 13:30 часа в многофункционален състезателен комплекс на Оперативна програма " Младежки център Пловдив “ /Гребна база/. 

Всеки, който желае да прояви съпричастност към идеята, може да участва на спортния шампионат и да подари средства в особено поставените за задачата кутии.

Набраните средства ще бъдат разпределени по равно на 27 деца, изгубили собствен родител, работил в системата на бранш " Сигурност ". Всяка поддръжка може да бъде  част от историята на един по-добър детски живот!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР